Bogholderi

Mange selvstændige bruger en stor del af deres tid på at agere bogholder. Nogle har endda overvejet at ansætte en bogholder i sit firma, men er gået væk fra tanken igen, fordi der ikke nok arbejde til at en fuldtidsmedarbejder kun til bogføring.

Løsningen kunne være at hyre os til at styre Jeres bogholderi, da I opnår stor fleksibilitet, og ikke behøver at opfinde opgaver, som ligger udenfor kernekompetencen, når der er perioder hvor der ikke er så meget at bogføre.

Udover at I slipper for alle de faste udgifter og pligter (fx feriepenge, ATP, forsikring, osv. ) der er ved at have en fastansat bogholder, så sparer I også nogle omkostninger på IT-udstyr og andre omkostninger til kontorhold. Samtidigt optager vi ikke plads i Jeres lokaler, hvilket både på kort og langt sigt, vil være en økonomisk gevinst, da leje af lokaler ofte er en betydelig post på ethvert virksomhedsbudget.

At bruge os som bogholder kan ske i mange forskellige varianter.

Måske har I blot brug for at få bogført 20 bilag om måneden og få lavet moms. Eller også er du ansvarlig for en større virksomhed, hvor I af forskellige årsager har besluttet at udlicitere hele eller dele af bogholderiet. Uanset situationen og behovet for bogføringsassistance, kan vi hjælpe. Herunder er listet nogle af de ting vi i bogføringsmæssig sammenhæng kan hjælpe med:

Bogføring af daglige bilag

Mange virksomheder får i løbet af en dag produceret en mængde bilag, de i det daglige har brug for at få bogført. Disse bilag kan eksempelvis være kassebilag fra en butik, salgsbilag fra en webshop eller generelle fakturaer der skal bogføres ind i regnskabsprogrammet. Korrekt bogføring af de daglige bilag er kernen i ethvert bogholderi. Det ligger til grund for alle de rapporter, momsafregninger, etc. man kan trække fra regnskabssystemet. Hos Backoffice sikrer vi, at kvaliteten i bogholderiet er i orden, så I kan stole på rapporteringen.

Debitorstyring

I forhold til debitorer er det vigtigt at der er styr på jeres tilgodehavender. Man skal lære sine kunder at kende og gerne undersøge deres kreditværdighed, da én enkelt stor kunde kan have stor betydning på resultatet.

Ved betalingsproblemer varetager vi denne del af bogholderiet for jer. Vi sørger for at sende betalingspåmindelser og rykkere ud til tiden, så den bedst mulige likviditet opretholdes.

I de fleste debitorbogholderier vil der ofte være uoverensstemmelse mellemleverings- og betalingstidspunkterne. Vi kan hjælpe med at holde overblikket.

Backoffice har mange års erfaring i debitorstyring.

Kreditorstyring

Kreditorstyringen skal være i orden. Det er vigtigt at have styr på betalingsbetingelserne, og det er vigtigt at få betalt til tiden, så man fx opnår betalingsrabatter og undgår dyre renter og rykkergebyrer.

Det er meget individuelt, hvordan kreditorstyringen kan håndteres fra virksomhed til virksomhed. Heldigvis har vi mange års erfaring fra forskellige virksomheder – så lad os tage en snak om det, og finde den bedste løsning for jer.

Kontakt os nu!