Bogføring

Finansbogholderi, Debitorer, Kreditorer, Fakturering, Løn, Moms, Skat mv.

Regnskab og revision

Regnskaber, Projektcontrolling, Årsregnskab, Revision mv.service-overlay blue

Økonomistyring

Professionel assistance og rådgivning. Budgettering og likviditetsstyring.

Vores profil – Vores værdigrundlag

Backoffice er en virksomhed som har specialiseret sig indenfor regnskabsservice. Vi er en moderne regnskabsvirksomhed i Holbæk med ambitiøse mål på vegne af vores kunder og i vores måde at tilrettelægge vores arbejde og IT-processer.

Vores målsætning er at udføre et godt og serviceminded stykke arbejde for vores kunder til konkurrencedygtige priser samt yde god rådgivning. Vi ser os selv som kundens foretrukne økonomiske coach og sparringspartner.

Vores virksomheds værdier bygger på tryghed, nærvær, indsigt og professionalisme. Det er disse kerneværdier, som danner rammen om vores virksomhed og præger hele virksomhedens kultur.

Tryghed er frihed

Vi praktiserer punktlighed og åbenhed. Det betyder, at aftalerne overholdes og tidsfristerne er realistiske. Det giver dig frihed til at fokusere på din virksomhed og ikke bruge unødvendige ressourcer på, om vi leverer kvalitetsvaren. For det gør vi.

Vi holder styr på dit regnskab og bogholderi. Det frigiver tid og mindsker bekymringer.

 

Nærvær er mere værd

Vi er der, når der er brug for os. Vi kontakter dig løbende, når der er brug for det og når vi ser lønsomme muligheder for din virksomhed. Ofte er vores kunderelationer kendetegnet ved, at vi påtager os en respektfuld mentorrolle, hvor vi lærer fra os for at give dig og virksomheden de bedste vækstbetingelser.

Kommunikationen er tæt. Vi lytter og taler os til, hvad der tjener dig og virksomheden bedst. Du vil få en fast kontakt, der med tiden får et særdeles godt kendskab til din økonomi. Derfor er moral og etik afgørende for at kunne være en del af Backoffice.

 

Indsigt giver afkast

Tætte bånd giver indsigt. Vi kender vores kunder og deres respektive brancher og ved, hvordan det er at drive en virksomhed. Vi gør det selv. Alt dette er med til at give dig og virksomheden kompetent rådgivning baseret på høj faglighed og solide erfaringer.

Professionalisme og ansvar er afgørende

Med stor viden om din virksomheds værdier følger ansvar. Derfor kan du forvente, at vi tager ansvar for arbejdshandlinger og følger dem helt til dørs. Alle beslutninger bliver taget ud fra en grundig forventningsafstemning.

Med professionalisme følger også proaktivitet. Vi har udviklet effektive IT-systemer og processer til løsning af langt de fleste opgaver i bogholderiet og regnskabet. Det sikrer virksomheden mere for pengene.

 

IT-løsninger

Vi har spurgt os selv, hvorfor en virksomheds bogholderi ikke kan foretages automatisk og genbruge de data som alligevel findes. Vi har udnyttet selv den mindste detalje og nu har vi formlen på et effektivt og strømlinet bogholderi... !

Vi anvender top moderne IT-systemer til løsning af opgaven. Vi udfører de aftalte opgaver og leverer herefter regnskabsmaterialet elektronisk. Nogle virksomheder ser det som en stor fordel ikke at skulle investere i ekstra personale eller unødige IT-løsninger og dyre regnskabsprogrammer.

Hos Backoffice oplever vi at denne samarbejdsform vinder mere og mere indpas blandt vore kunder, og vi er derfor helt på forkant med udviklingen på dette område.