Regnskabsassistance og regnskabsservice

Mange kunder forbinder regnskabsassistance eller regnskabsservice med en revisor. Dette er naturligt nok, da mange traditionelt har brugt en revisor til alt når der har været bare en lille flig af  regnskab i den opgave man søgte hjælp til.

Sandheden er den at rigtig mange vil kunne spare en del omkostninger ved at lave en freelance bogholder udføre alt regnskabshjælp der ikke lovmæssigt behøves en revisor til. Dette valg går sjældent udover kvaliteten. Snarere tværtimod. Hvem har for eksempel hørt ordene ”sjusket” og ”bogholder” i samme sætning? De fleste bogholdere hører til i den kasse, hvor der står ”grundig” og ”pålidelig” på. Sådan ser vi i hvert fald os selv her hos Backoffice.

Vi kan garantere at vi kan yde hjælp til dit regnskab i mindst den samme kvalitet du får hos din revisor. Vores mangeårige gode samarbejde med det lokale revisionsfirma antyder især dette.

Den timeløn du skal betale en revisor for regnskabshjælp og den timeløn du skal betale for bogføringsassistance fra os er der væsentlig forskel på. Og ja, vi er klart billigere – men du får det samme produkt og den samme regnskabsservice.

Vi klargør alt til revisoren, og der vil således være den mindst mulige omkostning på den konto.

Kontakt os på telefon 70 20 90 77 for at høre nærmere om hvad Backoffice kan gøre for din virksomhed.

Holbæk