Revisorsamarbejde - Total løsning

For at yde vores kunder den bedst mulige service har vi etableret et samarbejde med en lokal revisor i Holbæk.

Dette samarbejde bruger vi først og fremmest for at gøre vores klienters dagligdag lettere:

I forbindelse med etablering og drift af en virksomhed, er der mange administrative opgaver der skal holdes styr på. En af dem er forholdet til SKAT. For alle virksomheders vedkommende skal der laves et skatteregnskab. Dette synes vi, skal laves i samarbejde med et revisionsfirma. Da vi hos Backoffice ikke har skat og revision som vores kernekompetence, kan vi udlicitere denne del af det administrative arbejde – hvis I som kunde ønsker at gøre brug af denne service. På den måde sikrer vi den højest mulige kvalitet til gavn for Jer. Samtidigt kan I koncentrere Jer om Jeres forretning med vished om, at der 100% styr på alt fra bogholderi til skat.

Samarbejdet med vores revisionsfirma fungerer på den måde, at vi sørger for at videregive alle de dokumenter revisoren skal bruge for at lave et revideret regnskab og et skatteregnskab. I mange tilfælde vælger vores kunder at benytte sig af denne ekstra tilkøbsydelse, da vores gode samarbejde med revisoren smidiggør hele processen. Dette er med til at skabe merværdi for dig som kunde uden ekstra betaling.

Fordelen for Jer er, at I får vores kvalitet i administration af bogholderi, moms og løn og samtidigt får I kun de nødvendigste ydelser, der skal bruges en revisor til.

Det revisionsfirma vi samarbejder med hedder Revisorgården Holbæk. De har til huse på Kalundborgvej 60, 4300 Holbæk.

Det er et stort og uafhængigt revisionsfirma, som er meget anerkendte for deres professionalisme.

Har man i forvejen har en revisor som man gerne vil fortsætte med, kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre. Vi etablerer kontakten til revisoren på kundens foranledning, og styrer al korrespondance og kommunikation, således at vores kunde ikke skal bruge værdifuld tid på at fungere som en slags mellemmand.

Ring til os nu på 70 20 90 77 for at høre mere.