Bogføring

Finansbogholderi, Debitorer, Kreditorer, Fakturering, Løn, Moms, Skat mv.

Regnskab og revision

Regnskaber, Projektcontrolling, Årsregnskab, Revision mv.service-overlay blue

Økonomistyring

Professionel assistance og rådgivning. Budgettering og likviditetsstyring.

Backoffice - Den fleksible og nemme løsning

Vi hjælper dig med alt indenfor bogføring, regnskaber og økonomistyring. Du vælger selv, hvor meget, vi skal gøre for dig.

Alle virksomheder er forskellige og har individuelle behov. Vi finder den helt rigtige løsning til dig ved at sammensætte en skræddersyet løsning som passer til dine ønsker og din virksomheds særlig behov.

Vores ydelser kan du se beskrevet i ovenstående tre kasser. Bogføring, Regnskab og Revision samt økonomistyring. Du kan klikke dig ind og se, hvad hver del består. Du kan også bare kontakte os, så finder vi ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig.

 

  • Bogføring er vores basispakke. Her får du udført alle dine almindelig og mest nødvendige bogføringsopgaver.
  • Regnskab og Revision er til dig som ønsker at følge virksomhedens økonomiske status løbende. Hertil kan du desuden få udarbejdet virksomhedens årlige regnskab og få udført langt de fleste af de opgaver som din revisor måske udfører i dag. Bare billigere.
  • Økonomistyring er vores tilbud til dig som ønsker en effektiv styring af økonomien. Vi hjælper med at lægge budget og følger udviklingen i din økonomi tæt. Vi yder selvfølgelig også rådgivning omkring tiltag i din virksomhed som kan forbedre din økonomi.

Hos Backoffice sørger for at gøre bogholderiet mere effektivt – gennem webbaserede løsninger. Hos os scanner du materialet til os, så laver vi al arbejdet på vores kontor i Holbæk.