Bogføring – Bogholderi med god samvittighed!

Vi konterer og bogfører alle bilag og transaktioner for dig.  Du scanner bilagene og sender dem via mail og vi opbevarer dem elektronisk på en sikker og betryggende måde.

Når ugen, måneden eller kvartalet er overstået, afhængig af vores aftale, sender vi en detaljeret rapport, der giver dig det fulde overblik over virksomhedens økonomi. Vi giver dig tryghed og overblik, så du ikke behøver at bekymre dig om uorden i dit regnskab.

Eksempler på den type bogføring Backoffice udfører:

 • Finansbogholderi
  Vi konterer og bogfører alle virksomhedens bilag og transaktioner, ind- og udbetalinger.
 • Moms, afgifter og skat
  I forbindelse med at vi håndterer dit bogholderi, sørger vi for, at moms, afgifter og skat bliver betalt rettidigt.
 • Afstemning af regnskabet
  Hver måned / kvartal afhængig af vores aftale, afstemmer vi kontiene i regnskabet – det omfatter bl.a. debitorer, kreditorer, anlægsaktiver, bank, kasse mv.
 • Andre opgaver
  Alle virksomheder har forskellige behov. Der kan derfor være opgaver udover ovenstående som vi også bør have med i din løsning.
 • Fakturering
  Vi sørger for din fakturering og registrering af indbetalinger.
 • Debitorstyring
  Du kan desuden vælge om vi skal sørge for debitoropfølgning, rykkerprocedure og inddrivelse og indsigelser mellem virksomheden og dennes kunder.
  En virksomheds debitorfunktion er ofte meget central, da den i sidste ende skaber virksomhedens omsætning, likviditet og indtjening. Effektiv opfølgning er en af de vigtigste opgaver indenfor bogføring, og har derfor stor betydning.
 • Kreditorer
  Vi foretager virksomhedens betalinger. Det kan være varekøb og andre omkostninger som skal betales.

 

Udover den daglige bogføring laver vi også løn for mange af vores kunder:

Lønadministration - Slip for administrationen

Vi sørger for, at dine medarbejdere får udbetalt den korrekte løn til tiden. Samtidig sørger vi for rettidig indberetning og indbetaling til Skat, Feriekonto, ATP og eventuelle pensionsordninger.

Lønnen køres via DanLøn der er et udbredt online lønsystem i Danmark. Systemet er sikkert og opdateret i forhold til den seneste lovgivning.