Økonomistyring - Styrk din virksomhed og styr din virksomheds sikkert i mål

Få professionel assistance og rådgivning - indenfor området økonomistyring!

Hvordan øger jeg virksomhedens overskud? Hvordan forbedrer jeg lønsomheden? Hvilke forretningsområder bør styrkes eller satses mere på? Hvordan forbedrer jeg min likviditet? Det er nogle af de spørgsmål som mange virksomhedsejere stiller sig selv. Og det er en god ide – uanset, hvordan driften af din virksomhed har det.

Backoffice tilbyder assistance og rådgivning til eksisterende kunder og du er derfor aldrig alene med dine økonomiske udfordringer og overvejelser.

Et par af de værktøjer som typisk understøtter en god løbende økonomistyring er drifts- og likviditetsbudgetter.

Budgettering

Vi udarbejder i samarbejde et budget, som du kan bruge som prognose og beslutningsværktøj. Dette giver et bedre overblik over, hvor økonomien bevæger sig hen - allerede på et tidligt stadium. Det sikrer, at du kan korrigere og skifte retning i rimelig tid, hvis det viser sig nødvendigt og at du hele tiden har kontrol på økonomien og dens udvikling. Budgettering er derfor et must, hvis du vil drive din virksomhed professionelt.

Likviditetsstyring

Likviditetsstyring er essentielt, da den beskriver virksomhedens betalingsdygtighed. Ved at have fokus på indbetaling og udbetalinger i virksomheden, får virksomheden et overblik over, hvor stort behovet er, for at kunne opretholde virksomhedens drift.

Manglende likviditetsstyring var netop årsag til mange virksomheders økonomiske problemer under og efter den seneste finanskrise. Havde disse virksomheder haft overblik over den løbende likviditet, og udøvet stram styring heraf, kunne disse problemer måske være undgået.

Få tilbud på økonomistyring nu!