Regnskab – Indsigt og Overblik

Vi udarbejder løbende regnskab og årsregnskab samt klargør materialet til revisionen.

Regnskaber

Det kan være en god ide løbende at få udarbejdet driftsregnskaber og dermed hele tiden være på forkant med den økonomiske udvikling samt have det økonomiske overblik.

Driftsregnskabet holder dig hele tiden orienteret om omsætning, dækningsbidrag på relevante produktgrupper eller forretningsområder, andre omkostninger fordelt efter behov og hele virksomhedens samlede lønsomhed. Det kan vi gøre ugentligt, månedligt eller hvert kvartal.

Projektcontrolling kan desuden være relevant ift. konkrete projekter i virksomheden. Det er vigtigt at føre nøje regnskab med projekter, så der hele tiden er kontrol med ekstraordinære omkostninger.

Årsregnskab

Efter årsregnskabets udløb udarbejder vi årsregnskabet som vil blive aflagt efter årsregnskabsloven og de lovgivningsmæssige krav. Desuden udfylder vi de nødvendige dokumenter til brug for de offentlige myndigheder.

Revision

Vi kan også tilbyde en total løsning inkl. revision og skat, da vi samarbejder med en revisor - RevisorGården i Holbæk.

Vi klargør, strukturerer og leverer alt nødvendigt regnskabsmateriale til brug for udarbejdelse af skatteregnskab, regnskab mv. til revisor i den aftalte form, sådan at revisors arbejde reduceres mest muligt. Dette kan vi gøre meget effektivt og det bliver derfor som regel billigere gennem os.

Såfremt man ønsker at bibeholde egen revisor, kontakter vi dem gerne.

Tilbud på regnskab via Backoffice

I har måske allerede tilknyttet en revisor, der udarbejder Jeres årsregnskab og moms og yder en anden regnskabsmæssig rådgivning - men måske kunne I spare penge og opnå højere kvalitet? Hvis I ønsker det laver vi gerne et tilbud, hvor vi udspecificerer omkostningerne til fx regnskabet - så kan I vurdere om der er penge at spare. Kvaliteten er i top - det garanterer vi for!

Få et tilbud på regnskabet!

Læs mere om vores revisorsamarbejde her.

Fravalg af revisor

Siden 2006 har små virksomheder kunne fravælge revision, indsende den årsrapport vi udarbejder og spare hele revisionsregningen

[ LÆS MERE HER ]